DSC_7492
DSC_7492
DSC_7492
DSC_7492
DSC_7492
DSC_7492
previous arrow
next arrow

Зона за хранене

Добре дошли в нашата зона за почивка и хранене – място за Вашия отдих по време на път! Очакват Ви ароматно кафе Lavazza, прясно изпечени кроасани,  закуски и разнообразие от традиционни български ястия, които ще задоволят Вашия апетит.

Зона за хранене

Вашето място за отдих по време на път! Насладете се не ароматно кафе Lavazza, прясно изпечени кроасани,  закуски и традиционни български ястия.

ресторант комплекс Ихтиман

Ресторант

Потопете се в атмосферата на традиционната българска кухня, представена в уютна обстановка. В топлата и студена витрина ще откриете салати, топли готвени ястия и десерти, които се приготвят на място. Разполагаме с външна тераса, с възхитителна гледка към Рила планина.

Традиционна българска кухня и уютна обстановка. Салати, топли готвени ястия и десерти, които се приготвят на място. Външна тераса, с гледка към Рила планина.

Кафенета

В нашите уютни кафенета, разположени в посока Пловдив и в посока София, можете да се насладите на приятна почивка по време на пътуването си. Предлагаме кафе, капучино, чай, лимонади и други безалкохолни напитки, сладкарски изделия, сандвичи и закуски.

В посока Пловдив и в посока София. Предлагаме кафе, капучино, чай, лимонади и други безалкохолни напитки, сладкарски изделия, сандвичи и закуски.

Кафене комплекс Ихтиман

Детски кът

Обезопасеният и затворен детски кът, с пързалка и люлки, е разположен на външната тераса към Ресторанта.